وی افزود: کسب و کارهای دیجیتال هم امروزه اهمیت فراوانی پیدا کرده اند که می توانند در اشتغال زایی نقش مهمی را ایفا کنند لذا باید بسترهای لازم برای رشد این نوع کسب و کارها به وجود آید.

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی ادامه داد: بانک ها برای رسیدن به اهداف تعیین شده و عبور از مشکلات فرا رو باید به سمت تغییر ساختار حرکت کنند و با چابک سازی آن شرایطی را فراهم آورند تا بتوانند مشکلات خود را مرتفع کنند و مشتریان و سپرده گذاران را هم تحت تاثیر این اقدامات خود قرار دهند و اعتماد آنها را بیش از پیش جلب کنند.

دکتر مهدی شامی زنجانی دبیر علمی جایزه ملی تحول دیجتالی نیز در این جشنواره گفت: پرداختن به فناوری های نوین مالی تا دیروز یک فرصت بود و اگر بانکی به آن می پرداخت از سایر رقبا پیش می افتاد، اما امروز دیگر پرداختن به آن تبدیل به ضرورت و امری اجتناب ناپذیر شده است.

وی افزود: در تحول دیجیتال، سازمان های پیشرو باید اهمیت هوش مصنوعی و رباتیک را دریابند و در برنامه ریزی ها و سرمایه گذاری های خود به سوی آن حرکت کنند.

شامی زنجانی تاکید کرد: بانک ها نیز در تحول دیجیتال باید به مرحله ای برسند که داده های مالی خود را با  رانش شناختی تحلیل کنند.

شایان ذکر است در این همایش لوح تقدیر "اهتمام به رهبری دیجیتالی" به فرامرز خالقی مدیر عامل شرکت داده ورزی سداد اهدا شد.
۹۶/۱۱/۱۰ موافقین ۰ مخالفین ۰
ترویجگران بانکداری الکترونیکی و ابزارهای نوین مالی